Exact Online implementatie

Als groeiend bedrijf of bedrijf met ambitie om te groeien, is het van belang dat bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. Efficiënte bedrijfsprocessen maken groei eenvoudiger en haalbaarder. Dat kan bijvoorbeeld door Exact Online implementatie. Exact Online is één van de tools die wij u kunnen bieden om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wij helpen u met de implementatie van Exact Online wanneer u voor deze tool kiest. Daarnaast helpen wij u ook met het optimaliseren van deze tool zodat deze aansluit op uw specifieke situatie.

 

Voor wie is Exact Online?

Exact Online is software die zich met name richt op het mkb. Exact Online biedt verschillende pakketten aan. Ook als u net begonnen bent en ambitie hebt om uit te groeien tot een groot bedrijf, is Exact Online een mooie start. De software is namelijk geschikt voor zowel kleine als en grotere bedrijven. Veel software is enkel gericht op de grotere bedrijven, waardoor voor veel bedrijven vele functies onbenut blijven, maar hier wel voor wordt betaald. Bij Exact Online groeit uw pakket met u mee.

 

Implementeren van software

Het implementeren van software in de dagelijkse bedrijfsprocessen is niet altijd even eenvoudig. Daarom is ondersteuning hierin belangrijk. Elke verandering stuit op weerstand. Het is ook een kwestie van aanpassen en gewend raken aan de software. Dat betekent dat het soms even kan duren voordat software compleet geïmplementeerd is. Vanaf dat moment kunt u echt resultaten gaan zien van het implementeren van Exact Online. Om dit in goede banen te leiden, helpen onze Exact Online specialisten en consultants u gedurende dit proces.

We zien helaas vaak dat bestaande Exact Online omgevingen niet optimaal worden benut. Dit kan komen doordat deze omgevingen niet optimaal zijn ingericht of worden onderhouden. Daarom voeren we regelmatig checks uit op bestaande omgevingen. Op basis van deze check geven we vervolgens aan welke mogelijkheden onbenut worden gelaten, wat er verbeterd kan worden en welke impact dit zou kunnen hebben. Indien gewenst kunnen we er vervolgens voor zorgen dat de Exact Online omgeving wel optimaal benut gaat worden, bijvoorbeeld door het uitvoeren van een optimalisatie ronde.

 

Hulp bij implementatie

Onze specialisten helpen u niet alleen met de implementatie van Exact Online. Ook de juiste keuzes maken in de software is bijvoorbeeld belangrijk voor uw bedrijfsoptimalisatie. Dit om niet te betalen voor functies die niet nodig zijn, of te kiezen voor een software die niet het optimale effect kan behalen waar u naar opzoek bent. Wij helpen u dus bij het maken van de juiste software programma/pakket, implementatie en optimalisatie.. Zo haalt u het beste uit uw bedrijf met behulp van software en de juiste ondersteuning die u nodig hebt.

Waar andere Exact Online specialisten stoppen na de implementatie, ligt onze focus op een langdurige relatie. Wij stoppen niet na de implementatie maar zijn altijd bereikbaar voor vraagstukken en om te helpen bijsturen waar nodig. Hiermee zorgen we ervoor dat u de Exact Online software zo optimaal als mogelijk in blijft zetten.

 

Meer weten of vragen?

Neem contact met ons op. Bel +31 (0) 657 371 720, mail naar info@tobuscon.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Wij helpen u graag!

×

Tobuscon Business Consultancy

× Hoe kan ik u helpen?