Exact Online consultant

Voor ieder bedrijf dat gebruik maakt, of gebruik wil maken, van Exact Online kan een consultant hulp bieden. Bij Tobuscon bieden wij hulp aan bedrijven die de expertise nodig hebben van een exact online consultant om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren met behulp van software. Exact Online is een tool die zich richt op het mkb. Ook de accountants van mkb’ers worden hierbij in acht genomen. Of uw bedrijf nu net gestart is, aan het groeien is of de ambitie heeft om te groeien, een consultant van Tobuscon kan u helpen met al uw vraagstukken rondom Exact Online. Bijvoorbeeld met het inrichten of implementeren van Exact Online. Maar ook met het optimaliseren van bestaande Exact Online omgevingen. Of het koppelen van Exact Online aan andere tools zoals Power Bi. Wij vertellen u meer over deze software en wat een consultant voor u kan betekenen.

 

Gerichte software

Exact Online is dus software. Er zijn verschillende tools en software die uw bedrijf kunnen helpen. Het voordeel van Exact Online is dat dit een breed en geavanceerd systeem is. Andere tools en software richten zich bijvoorbeeld niet op bepaalde soort bedrijven of zijn vooral geschikt voor grotere bedrijven. Als mkb heeft u niet altijd baat bij alle mogelijkheden van andere software. Maar, Exact Online doet meer dan dat. We adviseren graag welk pakket het best bij uw doelen en behoeftes past.

 

Optimaliseren van bestaande omgevingen

Naast het inrichten van nieuwe omgevingen houden wij ons bezig met het optimaliseren van bestaande omgevingen. We zien helaas met enige regelmaat dat bestaande omgevingen niet goed zijn ingesteld. Het gevolg is dat de volle potentie van de software hierdoor niet wordt benut. Zonde aangezien een goed geoptimaliseerd Exact Online pakket zorgt voor tijdbesparing én betere resultaten. Onze Exact Online consultants doen in dit geval een uitvoerige check op uw omgeving. Vervolgens kunnen we u helpen om de omgeving beter in te richten zodat de maximale potentie van Exact Online wordt benut.

 

Daarom een consultant

Exact Online biedt dus heel wat gerichte software en tools, en heeft binnen die tools ook de mogelijkheid om dit geheel naar uw hand te zetten. Daarom kan een Exact Online consultant van Tobuscon uitkomst bieden. Wij weten u precies uit te leggen wat in uw situatie relevant of interessant is. Daarbij worden natuurlijk uw bedrijfsprocessen en -doelen in acht genomen. Een consultant helpt u met de juiste keuzes maken, maar ook met het implementeren van Exact Online. Ook dat is onderdeel van het zo optimaal mogelijk inzetten van Exact Online.

 

Volledige ondersteuning

Een Exact Online consultant van Tobuscon helpt u dus niet alleen met de implementatie en optimalisatie van Exact Online voor uw bedrijf. Maar helpt u indien gewenst ook bij het beter begrijpen van de mogelijkheden, bijvoorbeeld door het geven van trainingen. U staat er dus niet alleen voor.

Tobuscon hecht veel waarde aan nazorg en support. Na het uitvoeren van een implementatie houden wij actief een vinger aan de pols. Bij vragen kunt u uiteraard op onze kennis terugvallen. En kunt u zich focussen op daar waar u goed in bent!

 

Meer weten of vragen?

Neem contact met ons op. Bel +31 (0) 657 371 720, mail naar info@tobuscon.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Wij helpen u graag!

× Hoe kan ik u helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday