Exact Online specialist

Het optimaal inzetten van software zoals Exact Online kan complex zijn. Een Exact Online specialist helpt u de juiste keuzes maken en natuurlijk met de verdere implementatie en het werken met deze tool. Exact Online is een tool voor het mkb en accountants van het mkb. Binnen elke fase van uw bedrijf kan Exact Online voor overzicht en efficiënte werkprocessen binnen uw bedrijf zorgen. Hierbij is het van belang dat dit optimaal voor uw organisatie is ingericht en juist wordt bijgehouden.

 

Keuze voor software

Exact Online is een vrij uitgebreide tool. Exact Online biedt namelijk meerdere pakketten. Zo zorgt Exact Online ervoor dat er voor ieder bedrijf een specifiek softwarepakket kan worden geselecteerd. Het kan lastig zijn om te bepalen welke onderdelen voor u van waarde zijn. Wij kunnen u hierbij helpen om de juiste keuzes te maken. Dit doen we door samen de wensen en doelen van de software te bespreken. Op basis van deze wensen en doelen bepalen wij welke onderdelen van toegevoegde waarde zijn. Vervolgens kunnen wij ook helpen om de software op de juiste manier in te zetten.

 

Optimaliseren van bestaande omgevingen

Naast het opzetten van nieuwe Exact Online omgevingen houden wij ons bezig met het optimaliseren van bestaande omgevingen. In de praktijk komt het helaas vaak voor dat bestaande Exact Online omgevingen verkeerd zijn ingesteld of verkeerd worden gebruikt. Dit komt de efficiëntie en foutgevoeligheid niet ten goede. Daarom voeren wij regelmatig checks uit op bestaande omgevingen. Hierbij kunnen wij vervolgens helpen om de omgeving alsnog zo efficiënt mogelijk in te richten zodat de maximale potentie van Exact Online wordt benut.

 

Meerwaarde van een specialist

Het is aan de Exact Online specialist om u te helpen met de inzet van deze verschillende software pakketten. Wij helpen u niet alleen met het maken van de juiste keuzes hierin, maar wij kunnen u ook verder op weg helpen met de software. Een specialist is niet voor niets gespecialiseerd. Voor iedere bedrijfsgrootte en iedere fase weet de specialist u te helpen met het implementeren en optimaliseren van uw Exact Online omgeving. Hierbij helpen wij ook uw personeel door deze verandering heen, zodat zij gemakkelijk met de software aan de slag kunnen gaan. Een Exact Online specialist helpt u bij het kiezen, implementeren en optimaliseren van de software voor uw bedrijf en bedrijfsprocessen.

In tegenstelling tot veel andere Exact Online specialisten focussen wij ons op de nazorg. Wij verliezen u na de implementatie niet uit het oog. Sterker nog, we houden een vinger aan de pols en springen bij waar nodig. Dit om ervoor te zorgen dat de Exact Online software optimaal ingezet wordt en er geen onnodige doorwerkfouten ontstaan.

 

Meer weten of vragen?

Neem contact met ons op. Bel +31 (0) 657 371 720, mail naar info@tobuscon.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Wij helpen u graag!

×

Tobuscon Business Consultancy

× Hoe kan ik u helpen?