Power Bi consultant

Een bedrijf dat groeit, loopt snel tegen zaken aan die ze niet zelf snel kunnen oplossen. U heeft wellicht te weinig mensen of te weinig mensen met kennis om alles efficiënt te laten verlopen. Gelukkig zijn er software mogelijkheden die u dan kunt inzetten. Omdat ook software niet altijd vanzelfsprekend is voor al uw werknemers, is het mogelijk om via Tobuscon een Power Bi consultant in te schakelen. Eén van de grote voordelen van Power Bi is dat het starten met deze software gratis kan. Hierdoor worden de kosten beperkt tot de consultancy. Wij vertellen u meer over Power Bi en wat een Power Bi consultant voor u en uw bedrijf kan betekenen.

 

Over Power Bi

Power Bi is software van Microsoft. Ongeacht wat voor bedrijf u heeft gestart of runt, de kans is groot dat u al bekend bent met een groot deel van de software van Microsoft. Wat dat betreft is Power Bi een logische keuze. Natuurlijk heeft Power Bi een heel andere insteek dan waarvoor u normaal gesproken Microsoft software gebruikt. Power Bi is namelijk een software tool die u helpt met inzichtelijk maken van verschillende zaken binnen een organisatie waarbij data een rol kan spelen. De kracht van Power Bi is dat er verschillende databronnen kunnen worden gebundeld in één programma. De verschillende data kunnen vervolgens op verschillende manieren worden weergegeven in dashboards en rapportages. Er kan geoptimaliseerd worden aan de hand van data die in het programma gebruikt worden.

Ieder bedrijf heeft met data te maken. Of het nu gaat om verkoopcijfers, productie of weer iets anders. Bij veel bedrijven wordt deze data nog steeds verwerkt met onoverzichtelijke Excel rapportages. Met Power Bi kan al die data eenvoudig naar een hoger niveau worden getild. Het geeft medewerkers op alle lagen van het bedrijf de mogelijkheid in één oogopslag te zien waar kansen liggen of juist bedreigingen. Het is daardoor eenvoudig om bepaalde keuzes te maken in de goede richting, ongeacht wat die richting is. Power Bi maakt de data duidelijk in diagrammen en andere visuele uitingen. Het enige dat de werknemers nog hoeven te doen is het aflezen en hiermee aan de slag gaan.

 

Wat een Power Bi consultant voor u kan betekenen

Natuurlijk is het nog niet zo eenvoudig om Power Bi optimaal in te richten of in te zetten. Daarom kiest u voor een Power Bi consultant. Een consultant van Tobuscon kan u op alle aspecten helpen. Een consultant helpt u bij het zo optimaal mogelijk inrichten en inzetten van Power Bi. Maar ook met het leren begrijpen van Power Bi, bijvoorbeeld door het geven van trainingen en ondersteuning. Of op strategisch vlak bij het interpreteren van data. De consultant kan natuurlijk ook ingeschakeld worden om een complete implementatie van Power Bi te verzorgen.

Zo kunt u optimaal gebruik maken van Power Bi en de Power Bi consultant. Ook wanneer Power Bi geïmplementeerd is in uw bedrijf en de werknemers weten hoe ze met het programma moeten werken, kan een Power Bi consultant u nog bijstaan. Bijvoorbeeld met specialisatie voor uw bedrijf en bedrijfsdoelen. Een Power Bi consultant van Tobuscon helpt u de software te leren kennen, de software voor uw bedrijf in te zetten en het te implementeren in de dagelijkse bezigheden van uw volledige bedrijf.

 

Meer weten of vragen?

Neem contact met ons op. Bel +31 (0) 657 371 720, mail naar info@tobuscon.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Wij helpen u graag!

×

Tobuscon Business Consultancy

× Hoe kan ik u helpen?