Power Bi specialist

Met een Power Bi specialist van Tobuscon tilt u het gebruik van Power Bi naar een hoger niveau. Elk bedrijf dat snel aan het groeien is, heeft te maken met struikelblokken. Soms gaat de groei harder dan het bedrijf bijbenen waardoor het overzicht verdwijnt. Daar zijn allerlei tools voor bedacht, waaronder Power Bi. Deze tools helpen het bedrijf efficiënt in te richten. Zo kan de groei door blijven gaan, zonder dat het harder gaat dan u zelf bij kunt benen. Hier bieden wij als Power Bi specialist dus de uitkomst voor. Goed om te benoemen is dat het starten met Power Bi gratis kan. De investering beperkt zich hierbij enkel tot de Power Bi specialist. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u op dit gebieden kunnen betekenen.

 

Power Bi inzetten

Power Bi is een software tool van Microsoft. Wat dat betreft zal de interface gemakkelijk aan te leren zijn. Zeker gezien de meeste bedrijven bekend zijn met één of meerdere Microsoft softwareprogramma’s. Power Bi maakt data inzichtelijk aan de hand van visuele uitingen. Hoewel elk bedrijf verschillende soorten data gebruikt, kan elke soort data in Power Bi worden opgenomen. Het maakt voor Power Bi dus weinig uit om welke soort data het gaat. Het is vooral zaak dat u de juiste data in de software invoert, zodat u kunt zien hoe het met verschillende zaken in uw bedrijf staat.

Een groot voordeel van Power Bi is dat verschillende databronnen samen kunnen worden gebracht in de software. Het bijhouden van foutgevoelige overzichten en rapportages in Excel is hiermee verleden tijd.

Door de visuele beelden van de data, wordt het voor medewerkers eenvoudig om te zien waar kansen en bedreigingen liggen. Wat deze precies zijn en hoe deze afgelezen moeten worden, is natuurlijk afhankelijk van uw bedrijf en uw bedrijfsdoelen. Het kan bijvoorbeeld met verkoopcijfers te maken hebben, maar kan ook gaan om de effectiviteit van een campagne. Hoe dan ook, Power Bi helpt bij het duidelijk visueel weergeven van de verschillende data wat indirect kan bijdragen aan snelle handelingen op kansen en bedreigingen.

 

De meerwaarde van een Power Bi specialist

Een Power Bi specialist biedt meerwaarde bij het zo optimaal mogelijk gebruik maken van Power Bi. Allereerst is het natuurlijk zaak dat u en uw werknemers de software implementeren in de dagelijkse gang van zaken. Als niet alle data ingevoerd worden, heeft de software te weinig effect. Daarnaast is het zaak dat u en uw werknemers de visuele weergaven kunnen bewerken, herkennen en interpreteren. Dat kan een Power Bi specialist u allemaal leren. In samenspraak kunnen we bepalen wat de doelen zijn.

 

Gerichte ondersteuning

Wanneer de doelen duidelijk zijn kunnen we gerichte ondersteuning bieden die naadloos aansluit op de gestelde doelen. Hoe beter u dit helder heeft en de medewerkers hier ook van op de hoogte zijn, hoe beter Power Bi ingezet kan worden. Een Power Bi specialist kan u helpen om de software in te zetten op een manier waarbij dit duidelijk wordt nagestreefd. Data is natuurlijk interessant om te zien, maar bepaalde aspecten hierin zijn voor bepaalde bedrijfsdoelen weer relevanter en belangrijker dan andere aspecten. Een Power Bi specialist kan u helpen om hier een passende strategie voor te bepalen. Maar, ook om samen op maat gemaakte rapportages en dashboards aan te maken.

 

Meer weten of vragen?

Neem contact met ons op. Bel +31 (0) 657 371 720, mail naar info@tobuscon.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Wij helpen u graag!

×

Tobuscon Business Consultancy

× Hoe kan ik u helpen?