Power Bi implementatie

Eén van de specialisaties van Tobuscon is hulp bieden bij het implementeren van Power Bi. Wij helpen om meer overzicht en inzicht te creëren. Power Bi is een van de tools die daarbij kan helpen. En om een tool als Power Bi goed in te kunnen zetten, moet deze geïmplementeerd worden in uw bedrijf. Een bedrijf en de bedrijfsprocessen efficiënter inrichten is cruciaal, zeker wanneer uw bedrijf in een groeifase zit. Er zijn verschillende tools die de processen kunnen ondersteunen en vooral efficiënter kunnen maken. Power Bi is één van de bekendste tools op dit gebied. De software is overigens als starter gratis te gebruiken. Hierdoor beperkt de investering zich enkel tot de inzet van de Power Bi consultant die u helpt bij het zo optimaal mogelijk implementeren en gebruiken van de software.

 

Wat Power Bi voor uw bedrijf kan doen

Power Bi is een Microsoft software tool. Het is gericht op data. Het implementeren van Power Bi houdt dan ook in dat de data op een efficiënte manier ingevoerd wordt. Zodat uw personeel deze handelingen uiteindelijk gemakkelijk kan uitvoeren en zich eigen kan maken. Dat is een verandering, en verandering stuit altijd op weerstand. Daarom is implementatie zo belangrijk. Power Bi heeft een interface die waarschijnlijk voor u en uw werknemers herkenbaar is, omdat er doorgaans ook met andere Microsoft programma’s gewerkt wordt. Dat maakt Power Bi implementatie wellicht al eenvoudiger.

 

Visuele weergave van data

Power Bi zorgt voor een visuele weergave van alle data. Dit kan allerlei data zijn. Voor het ene bedrijf zijn inkoop- en verkoopcijfers belangrijk, voor een ander bedrijf gaat het meer om engagement met relaties of klanten. Hoe dan ook, data leidend voor Power Bi. De visuele weergave helpt om eenvoudig af te kunnen lezen wat er mogelijk is en waar bedreigingen zitten. Deze visuele weergaven geven alleen de ingevoerde data weer. Daarom is een goede Power Bi implementatie cruciaal. Een van de grote voordelen van Power Bi is dat de data vanuit verschillende bronnen wordt gebundeld in één programma. Dit zorgt ervoor dat foutgevoelige en tijdsintensieve Excel rapportages verleden tijd zijn.

 

Hulp bij een Power Bi implementatie

Het implementeren van software betekent een verandering, zelfs als deze slechts heel klein is. Helaas is dit niet iets wat binnen één dag is afgerond. Daarom bieden wij hulp met het implementeren van Power Bi. De implementatie is het meest belangrijke aspect om ook een aanzienlijke verbetering binnen uw organisatie door te kunnen voeren. Het is om die reden dat wij u hierbij willen ondersteunen. Onze consultants en specialisten helpen u bij een optimale implementatie van Power Bi in uw bedrijf. Van het zo optimaal mogelijk instellen tot het creëren van rapportages en dashboards op maat. Zo kunt u Power Bi efficiënt inzetten voor uw bedrijf en uw bedrijfsdoelen.

Meer dan implementeren

Als u gewend bent om Power Bi te gebruiken in uw dagelijkse gang van zaken, dan wil dat nog niet direct zeggen dat uw bedrijfsprocessen verbeterd zijn. Het is slechts de eerste stap. U kunt daarom een Power Bi consultant of specialist ook inschakelen voor verdieping in de software. Wij kunnen u helpen om het gebruik van Power Bi niet alleen te implementeren, maar ook om het op zo’n manier in te zetten dat u een aanzienlijke verbetering doormaakt op het gebied van efficiëntie binnen uw bedrijfsprocessen.

 

Meer weten of vragen?

Neem contact met ons op. Bel +31 (0) 657 371 720, mail naar info@tobuscon.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

Wij helpen u graag!

× Hoe kan ik u helpen? Available from 09:00 to 17:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday